I fornuftens land

03.02.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

03.02.2018 kl. 19:30

Teaterforsyningen og Kulturhuset

Forestilling baseret på tekst og musik af Niels Hausgaard.

Forestillingen ”I fornuftens land” tager udgangspunkt i Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers. I en teatralsk kontekst får hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer fysisk liv på scenen.

Forestillingen præsenterer publikum for det hverdagsmenneske, som Hausgaard ofte så drillende skildrer, dog altid med respekt og kærlighed. Forestillingen tegner et tidsbillede og et selvportræt af danskerne og vores land, for derigennem at skabe et lille åndehul for et bredt publikum midt i et samfundsmæssigt uvejr med dystre fremtidsudsigter. Kort sagt “En musikalsk humorfyldt pause fra hverdagen”.

”I fornuftens land” er skabt i samarbejde mellem Teatret Møllen og Vendsyssel Teater med tekst og musik af Niels Hausgaard. Forestillingen er instrueret af Ole Sørensen og Mathias Gregersen efter idé af Nikolaj Mineka. Blandt de medvirkende er Hanne Laursen, Klaus Andersen, Connie Tronbjerg, Hans Holtegaard og Lone Rødbroe.