The Sandmen

05.10.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med det legendariske danske band.

Et band med historie, er et band med en historie. I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester.

The Sandmen har eksisteret i 30 år og har turneret nærmest non-stop siden gennembruddet med “Western Blood” fra 1988. Bandet består af forsanger Allan Vegenfeldt samt Michael Illo Rasmussen på trommer og Stefan Moulvad  på guitar.

The Sandmens koncert på Tinderbox sidste sommer blev af musikmagasinet GAFFA kaldt "en intens seance", tildelt 5 stjerner og beskrevet som: "Et brag af en koncert fra et dansk orkester som synes forynget og erfarent på en gang - The Sandmen 2016 har aldrig været bedre”.

Hits, venskab og tonsvis af store koncerter har støbt et band, som lever og elsker fornyelsen, ny musik og mest af alt at spille live.

Hvad vil de så nu, The Sandmen? Hvad kommer de med? Selv siger de: "Det hårde, det smukke og det smadrede - på dansk og på engelsk, nyt og gammelt, flere beats, mere syre og mere larm."

Som opvarmning kan man opleve Peppermint B, Steffen Westmarks soloprojekt. Steffen Westmark er nok mest kendt som forsangeren fra The Blue Van, og han har bevæget sig på både den hjemlige og internationale musikscene i en årrække. Under navnet Peppermint B udfolder Steffen Westmark en ustoppelig lyst til at skrive opløftende musik, der indkapsler følelsen af kærlighed, den sidste sommerdag og de små mindeværdige anekdoter.