Bruce Guthro

08.12.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

08.12.2017 kl. 20:00

Julekoncerten "Celtic x-mas tour".

Julekoncert med Bruce Guthro og hans band.

Bruce Guthro har de seneste år haft stor succes med sine julekoncerter i Danmark. Og danskerne har taget varmt imod det autentiske univers som bandet formår at fremføre.

Den populære julekoncert indeholder et mix af sange fra Guthros hjemegn, Nova Scotia i Canada, irske klassikere og en stribe kendte engelsksprogede julesange.

Bruce Guthro er født og opvokset i Cape Breton og bor i dag i Halifax – begge steder finder man i den østcanadiske provins Nova Scotia. Men Guthro har i mange år været en kendt stemme i Danmark. I starten mest som forsanger i det populære skotske band Runrig, men de seneste år har et større og større publikum spottet den helt specielle stemning, man kan opleve ved en solo­koncert med Bruce Guthro.

Bruce Guthro er en troubadour med talent inden for både sang og historiefortælling, og meget af Guthros succes skyldes hans helt unikke evne til at nå ud til publikums hjerter. Hans sange krydser grænserne mellem pop, folk og jazz og viser ligeledes, hvordan Guthro forstår at sætte ord på en masse forskellige oplevelser, som havde han oplevet dem alle selv.