Nikolaj Stokholm

20.09.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

20.09.2017 kl. 20:00

One-man showet ”Mit Liv som Nikolaj Stokholm”.

Nikolaj Stokholm er kendt for at have en finurligt krøllet hjerne. Han har et verdenssyn der er lidt sjovere end alle vores andres, og som bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo. Nikolaj Stokholms energi og nærvær når altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?

I Nikolaj Stokholms første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?

”Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv. Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt. Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til juleaften 1992. Der sker der ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er”, siger Nikolaj selv om showet. Mere end det vil han ikke afsløre, men han lover at det bliver sjovt. Rigtig sjovt.

Nikolaj Stokholm er kendt for sin rolle som Øland i den populære sitcom SJIT Happens på TV 2 Zulu og for sine mange værtsroller. På comedy-scenen er han kendt for sine længere, finurlige historier, som er spækket med jokes – en stil, han fortsætter i sit one-man show.