Bogdag for Bette Lorte

20.05.2017 kl. 10:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

20.05.2017 kl. 10:00

Di Heslige Slønglers Klup

Festlig dag i børnelitteraturens tegn.

Bogdag for Bette Lorte er et festfyrværkeri af kreative aktiviteter med afsæt i børnelitteraturen.

Man kan opleve gadeteater og rollespil, ride på en pony, se stomp, lave drengestreger i Byparken og opleve Cirkus Fyr og Flamme.

Man kan blandt andre møde Anders Matthesen, Peter Sommer, Sigurd Barett, Julia Sofia, Marianne Verge, Rene Toft, Kirsten Sonne Harrild, Emil Blichfeldt, Filtekongen Henrik Dannevang, Brian Ørnbøl og Mette Finderup.

Der vil være workshops med Nana Torp, Kulturskolen, Mads Nielsen, Sofie Boysen og Rum for Undren. Og så vil der være koncerter, kunstprojekter, en auktion, besøg fra forlag og en hel masse mere.

I Ole Lund Kirkegaards ”Otto er et næsehorn” siger Politimesteren: ”Jeg er træt af evig og altid at holde ro og orden. Fra og med i dag holder jeg af uorden, af næsehorn og god kaffe”´. Det er et udsagn, Sløngelkluppen til fulde kan tilslutte sig. Derfor afholder de Bogdag for Bette Lorte med et program, hvor der er noget for enhver, der holder af livsforlængende Sløngelnæring.

Dagens program byder blandt andet på:

I Kulturhuset:
Kl. 10.00: Åbning ved Borgmester Jørgen Gaarde, Anne Lise Kirkegaard og Spirekoret
Kl. 11.00: Peter Sommer
Kl. 12.00: Anders Matthesen
Kl. 13.30: Julia Sofia
Kl 14.00: Sigurd Barrett (entré)

På Kulturtorvet og i Byparken:

Kl. 11.00 og 13.00: Cirkus Fyr & Flamme (entré)
Kl. 10.30-14.30:  Bliv dagens mester i Drengestreger (også for piger): løbehjulstyven, med ”Dagmar” til skatteøen, kast m. remoulademadder, sæbekasseløb med mere
Kl. 14.30: STOMP

Bogdag for Bette Lorte er for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Bogdagen begynder kl. 10.00 og slutter kl. 16.00. Se det samlede program på Di Heslige Slønglers Klups hjemmeside eller facebookside.