Akademisk Kor Århus

10.12.2017 kl. 16:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

10.12.2017 kl. 16:00

Julekoncert med Akademisk Kor Århus.

Julekoncert med danske julesange og værker som passer til juletiden.

Akademisk Kor Århus blev dannet i 1985 og består af cirka 30 unge sangere med tilknytning til det aarhusianske musikliv omkring Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium.

Akademisk Kor Århus er blandt landets førende. Koret har en udbredt koncertaktivitet i Danmark og udlandet. Koret vandt i 2015 den internationale korkonkurrence "Musica Sacra a Rom"', ligesom det er blevet til talrige andre førstepladser og publikumspriser.

Koret har optrådt i London, New York og Kina og synger jævnligt med Aarhus Symfoniorkester. Senest som udvalgt kor ved Händels Messias 2016.

Koret dirigeres af Ole Faurschou, der er uddannet ved konservatorerne i København og Wien. Han er meget efterspurgt som kor- og orkesterdirigent, instruktør og arrangør. Ole Faurschouu bor og arbejder til dagligt på OrkesterEfterskolen i Holstebro og dirigerer desuden Musikstuderendes kor og Det Danske Pigekor.