Stig Rossen

24.11.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Julekoncert med Stig Rossen.

En julekoncert med Stig Rossen byder på et bredt repertoire af julesange. Det er ultimativ jul, der indhyller julekoncerterne med traditionelle og elskede sange. De fleste sange er danske, men de bliver krydret med de bedste fra udlandet.

Det er treogtyvende år i træk at Stig Rossen tager ud på sin populære juleturné. Og andet år i træk han besøger Kulturhuset.

Med på scenen har Stig Rossen pianist Thomas Schack.

Stig Rossen blev uddannet skuespiller i London på Guildhall School of Music and Drama i 1990. 90’erne var kun få måneder gammel, da Stig Rossen fik sit store gennembrud i England. Han blev hyret til koret i Les Miserables, og efter blot tre måneder fik han tilbudt hovedrollen som Jean Valjean. Denne drømmerolle bragte ham sidenhen rundt i hele verden, og han har til dato spillet Valjean mere end 1500 gange i 10 forskellige lande. Det er siden blevet til mange roller i danske teateropsætninger og musicals, blandt andet i Jesus Christ Superstar, Chess og Flagermusen.

På musiksiden startede det hele i 1988 med det danske Melodi Grand Prix, et araberspring og sangen ”Vi danser rock og rul”. Siden har han udgivet 21 cd’er som solist, heraf 5 jule cd’er. Det er også blevet til et anseeligt antal musical cd’er og koncert dvd’er, både på dansk og engelsk.