Himmel og Helvede

03-04.04.17 kl. 19.00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

04.04.2017 kl. 19:00

Skanderborg Ungdomsskole

Musical med elever fra Skanderborg Ungdomsskole.

På Finlandsvej 5, hvor Skanderborg Ungdomsskole holder til, kan man for tiden høre englesang og helvedesmusik. 27 elever fra Ungdomsskole er i fuld gang med prøverne på året komiske forestilling: ”Himmel og Helvede.”

Udover skuespil, musik, sang og dans bliver der også produceret lydeffekter, kostumer, scenografi og rekvisitter i skolens værksteder.

Det årlige Topmøde mellem Gud og Satan er brudt sammen. Himlen kræver øjeblikkelig stop af ovnfyring m. fossile brændstoffer i Helvedet, da englenes fjerdragter falder fra hinanden. Modsat klager man i Helvede over hvor få sjæle, der er kommet igennem Limbo, de seneste måneder. I ingenmandslandet Limbo ophober der sig sjæle, der ikke har fået behandlet deres sager. Verden er med andre ord af lave!