Sigurd Barrett

20.05.2017 kl. 14:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Di Heslige Slønglers Klup

Koncert med Sigurd Barrett Trio i forbindelse med Bogdagen for Bette Lorte.

Som en del af Bogdagen for Bette Lorte arrangerer Di Heslige Slønglers Klup koncert med Sigurd Barrett.

Sigurds Bjørnetime har de sidste 20 år været førende i dansk børneunderholdning, både på TV og på de danske livescener. Og det fejrer alle børns Sigurd med et helt nyt show.

Sigurd & Bjørnen Bjørn tager børn, voksne og bedsteforældre med på en "memory lane walk" gennem Sigurds imponerende bagkatalog. Fra Bjørnetime over big band, symfoniorkester, sing along, crazy indfald, til børn på scenen og alt, hvad bjørnehjertet kan begære.

Gå ikke glip af Sigurds supermusikalske jubilæumsshow med alle de sange, I kender - og alle dem, I havde glemt at I elskede.

Ud over Sigurd Barrett medvirker Martin Klausen på trommer og Bjarne Christensen på bas.