Die Herren

04.11.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncerten "U2-WeltKlasse".

Die Herren er et dansk band, med et tysk navn, der spiller irsk musik på engelsk - og har gjort det i 25 år.

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør. Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en koncert med Die Herren beriget med en ny musikalsk U2-dimension.

Hvad kan publikum forvente af ”U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

”U2-WeltKlasse” er Die Herren som velforberedt, veltrænet og veludhvilet. Bandet er klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig. Når Die Herren inviterer til U2-fest – er det altid en fest man husker.