Samtalesalon

01.03.2017 kl. 19:00

Skanderborg Bibliotek, AOF og Kulturhuset

Samtalesalon om løfter.

Hvornår er det vigtigt at afgive et løfte?
Er det ok at bryde et løfte?
Har kulturen omkring løfter ændret sig? Hvordan?
Har vi mistet respekt og troværdighed som et følge af den ændring?
Hvad er det gode ved den udvikling?
Er et løfte og en aftale det samme?
Hvad mener du om politikernes løfter?
Hvad er en løftebryder?

Kom og snak om, hvad løfter er for dig.

Samtaler er roden til alt godt. Når vi snakker med nogen, der ikke ligner os selv, får vi nye perspektiver på vores idéer og indblik i andre livsformer. Jo mere vi øver os i at dele vores tanker, holdninger og begejstring med hinanden, jo nemmere bliver det også at finde sammen om at føre tankerne ud i livet.  Jo mere forskellige gæsterne er, jo sjovere bliver samtalesalonerne, fordi man så under samtalerne virkelig får indblik i helt andre livsfaser og livsformer, end sin egen.

Der kræves ingen forhåndskundskaber eller forberedelse for at deltage. Og selvom der stilles spørgsmål, er der ingen rigtige eller forkerte svar – målet er ikke at nå en bestemt konklusion. Målet er den gode samtale. Og det er hyggeligt og sjovt uanset, om der er få eller mange.