YA-litteratur

21.03.2017 kl. 17:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

21.03.2017 kl. 17:00

Skanderborg Bibliotek og Forlaget Klim

Bliv klogere på genren Young Adult.

Genren Young Adult har naglet sig fast i de unge læsere og gennemgår en guldalder i disse år. Det er en litteratur om livets strabadser og om at finde sig selv.

Til arrangementet kan du møde Kathrine Eg Mølhave, debuterende forfatter med romanen Regnorm. Du kan også møde Heidi Primdahl Jakobsen fra Galten Biblioteket, der er YA-ekspert.

Program:

Kl. 17.00 Kathrine Eg Mølhave fortæller om tilblivelsen af Regnorm, om skriveprocessen og om at være forfatter. Hun vil også fortælle om romanen og læse op.

Kl. 17.45 Pause. Man kan købe YA litteratur og få Regnorm signeret af Kathrine Eg Mølhave. Der vil være let snack.

18.00 Heidi Primdahl Jakobsen fra Galten Bibliotek anmelder nyt og spændende YA-litteratur.

Der vil blive udleveret en folder/liste over anmeldte bøger.

Arrangementet henvender sig til unge, mødre, fædre, undervisere - alle med interesse for YA.