Barselsakademiet

16.03.2017 kl. 09:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

16.03.2017 kl. 09:30

AOF og Kulturhuset

Foredrag for nybagte forældre, der har lyst til at udvide deres horisont.

Barselsakademiet finder sted seks torsdage kl. 9.30-11.30 i foråret 2017. Hver gang vil der være et oplæg om et horisontudvidende emne. Herefter er der kaffe-, lege- og ammestue samt en faciliteret, men fri samtalesalon om emnet. Børnene kan selvfølgelig være med, men der vil også være mulighed for at Kulturhusets frivillige passer børnene.

2. marts: "Baby, barsel og blogging – og så tilbage på jobbet" v. Marina fra candmor.dk
16. marts: "Slip din indre iværksætter løs – sådan gør du drømmen til virkelighed" v. Lene Løvbjerg Smidstrup fra Jyske Bank
23. marts: "Hemmeligheden bag børns gode leg og udvikling – forstå dit barns signaler" v. afspændingspædagog Majbritt Mørk
20. april: "Økologisk mad til baby- og børnefamilier – hvordan lader det sig gøre i en travl hverdag?" v. Annemette Østergaard Bach fra frugtformidlingen
4. maj: "Opdragelse til fællesskab – om at finde sig selv i de andre" v. Stig Skov Mortensen fra tænketanken SOPHIA
11. maj: "Heslige historier fra Skanderborg – kom bag om forfatter Ole Lund Kirkegaard" v. museumsinspektør Charlotte Abildgaard Paulsen

Billetter koster 100 kr. pr. foredrag. En samlet billet til alle seks foredrag
koster 375 kr. Denne billettype kan købes under det første arrangement.

Slip din indre iværksætter løs – sådan gør du drømmen til virkelighed v. Lene Løvbjerg Smidstrup, Relationship Manager, Jyske Bank

Kreativiteten blomstrer under barselstiden, og du har måske fået et behov, som ingen nuværende produkter kan løse, eller en genial idé, som du mener, andre kan få gavn af. Men hvordan går du fra idé til handling, og hvordan skaffer du penge til at realisere dine iværksætterdrømme? Lene Løvbjerg giver dig en ’nede-på-jorden’ gennemgang af fænomenet crowdfunding og indspark til, hvordan du – under din barsel – kan afprøve iværksætterdrømmen. Crowdfunding er ikke kun for iværksættere, men er i høj grad også interessant for dig, der ønsker at støtte initiativer i barnets skole eller de lokale foreninger.

Tænk om man kunne bruge denne eksklusive barselstid til også
at forkæle sig selv lidt, tilegne sig ny viden og have meningsfuldt
samvær med andre barslende samtidig med, at vi for en stund lader
verden og emnerne blive lidt større end vores små pus, som selvfølgelig er med