DKK 130,00

Christine Feldhaus

24.10.2017 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Arrangør:

Skanderborg Debatforum

DKK 130,00

Foredraget "Hvad har danskerne egentlig gang i?".

Christine Feldhaus præsenterer et aktuelt nedslag i danskernes vaner, interesser og adfærd under overskriften "Hvad har danskerne egentlig gang i?".

Få et dagsaktuelt nedslag i danskernes livsstil og et par fuldtræffere på, hvad der optager os lige nu og her. Få forklaringen på, hvorfor vi både kan spise ”krisebær” og købe Kählervaser. Og hvorfor det bliver vigtigere og vigtigere at være sponoseksuel og have både kælegrise, bybier og en hønsefræser.

Foredraget kommer vidt omkring og tager udgangspunkt i, hvordan vi bruger vores tid og vores penge i den danske middelklasse. Der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Christine Feldthaus flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost og karriereforældre med glutenallergi på vej til et mindfulnesskursus.

Christine Feldhaus har i mere en 20 år arbejdet med forbrugere og hun har et stort indblik i, hvad der interesserer danskerne og hvordan man kommunikerer med forskellige målgrupper. Siden 2004 har hun arbejdet som tv-vært og foredragsholder. Hun har medvirket i mere end 70 omgange ”Kender du Typen” på DR 1 og en lang række programmer som "Sådan er Mødre", "Klimaduks og Blærerøv" og "So F***ing Special".