DKK 120,00 Ekskl. kortgebyr

Flemming Møldrup

27.09.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget slutter:

27.09.2017 kl. 19:30

Arrangør:

Kulturhuset

DKK 120,00 Ekskl. kortgebyr

Foredrag med livsstilsekspert, reklamemand og surfer-dude Flemming Møldrup.

Sjovt, underholdende og nærgående foredrag om, hvordan de ting vi omgiver os med, også siger noget om, hvem vi er.

Flemming Møldrup er livsstilsekspert i DR1s originale og succesfulde livstilsprogram “Kender Du Typen”. I sine skarpe og underholdende foredrag om forbrugere, samfund, brands og reklamer deler Flemming ud af sin erfaring og er altid topaktuel.

Udover at være livsstilsekspert er Flemming Møldrup også reklamemand med en lang karriere som konceptudvikler og tekstforfatter på nogle af de store københavnske reklamebureauer. I ti år som kreativ direktør med eget bureau. De sidste par år har han specialiseret sig i purpose marketing og derigennem arbejdet med at få virksomheder og forbrugere til at møde hinanden i stærke fællesskaber baseret på en sag – eller såkaldt purpose. Til gavn for både virksomheden og samfundet.

Udover det, er Flemming Møldrup dedikeret surfer-dude og er ofte at finde på vestkysten, hvor Klitmøller er den foretrukne surferdestination. Hjertet banker for Vesterhavet og det Danmark, der folder sig ud under det misvisende navn: Udkantsdanmark. Eller som Flemming hellere kalder det: “Forkantsdanmark”. Flemming Møldrups foredrag tager udgangspunkt i dét der interesserer ham – fagligt og privat.