Sad i parken

03.11.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

03.11.2017 kl. 19:30

MusicalDanmark

En hyldest til Rugsted & Kreutzfeldt.

En forrygende tur tilbage til 80’erne, hvor hele Danmark sang med på Rugsted & Kreutzfeldts mange hits, som eksempelvis "Jeg ved det godt", "Tilfældigvis forbi", "Rundt op og ned", "Jeg’ i live" og "Sad i parken".

"Sad i parken" er en nærværende hyldestkoncert, som foregår – i en park! Handlingen er kort fortalt, at en kvindelig forsanger har lokket sit band med til en park, hvor de skal spille en nærmest endeløs koncert. Årsagen er, at hun på et tidspunkt har mødt en lækker fyr, som nu er forsvundet og hun ved ikke hvordan hun skal finde ham igen - udover at hun har hørt, at han sommetider kommer i parken. Og så er der jo ikke andet at gøre end at blive der, indtil han dukker op igen.

Mens hun har travlt med at kigge efter de personer, som kommer forbi, så overser hun helt, at den eneste ene faktisk står lige ved siden af hende. Det giver anledning til en masse sjove situationer, lækre vokalharmonier og naturligvis en lang række suveræne og uimodståelige sange.

På scenen medvirker otte af de bedst syngende skuespillere og musikere, blandt andtre sangerne Christoffer Brodersen og Anne Sofie Steen.

"Sad i parken" er produceret af MusicalDanmark, som blandt andet også stod bag ”JOHN & JOEL” og ”Fra Waterloo til Düvemåla”.