Sad i parken

03.11.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

03.11.2017 kl. 19:30

MusicalDanmark

En hyldest til Rugsted & Kreutzfeldt.

Tag med på en forrygende tur tilbage til 80’erne. Oplev 25 klassiske og uimodståelige hits – fra dengang hvor hele Danmark sang med på ”Jeg ved det godt”, ”Går gennem tiden”, ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg' i live” og mange flere danske hits af Rugsted & Kreutzfeldt.

”Sad i parken” tager udgangspunkt i nummeret "Sad i parken" med de kendte linier; "Sad i parken på en bænk, fik et fugtigt lille stænk". Fortællingen foregår i en park og det overordnede tema for sangene er "jagten efter kærlighed". For hvor finder man den eneste ene henne? Måske i parken efter "Endnu et efterår" eller ude i skoven, hvor man "Ønsker du var her" eller ude under stjernehimmelen mens "Mørket falder på"? Det giver anledning til en masse sjove kommentarer fra sangerne, lækre vokalharmonier og naturligvis det ene suveræne nummer efter det andet.

På scenen medvirker otte af de bedst syngende skuespillere og musikere, blandt andre sangerne Morten Kjær, Jonas Rasmussen og Anne Sofie Steen. "Sad i parken" er produceret af MusicalDanmark, som blandt andet også stod bag ”JOHN & JOEL” og ”Fra Waterloo til Düvemåla”.