Frokostjazz

25.02.2017 kl. 11:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

25.02.2017 kl. 11:30

Frokostjazz med Jacob Venndt's Fabulous Swingtrio.

Jacob Venndt's Faboluos Swingtrio er en rå-swingende pianotrio der spiller udadvendt og swingende jazzmusik.

Hvis man elsker Toots Thielemans, Svend Asmussen, Louis Armstrong og Leo Mathisen er Jacob Venndt's Fabulous Swingtrio et must. Entertainment og humør er i højsædet, når trioen tryllebinder publikum med en medrivende kærlighed til guldalderjazz og swing-musikken. Repertoiret er fyldt med de mest elskede klassikere inden for genren, men nyere evergreens tages også under respektfuld behandling og bidrager til en alsidig koncertoplevelse.

Trioen består af:
Jacob Venndt: Vokal, bas og mundharpe
Pojken Flensborg: Piano
Sune Rahbæk: Trommer

Bandet spiller i Store Sal klokken 11.30-14.00. Der serveres frokostplatte i pausen klokken 12.30-13.00. Bord på scenen og frokostplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafe K på telefon 3842 1111.