Fernisering

05.01.2017 kl. 17:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Fernisering på ny udstilling med værker af Anja Schmidt.

Kunstner Anja Schmidt er med i kunstgruppen SLOTTET, som har værksted på fængslet i Horsens.

De elementære discipliner som tegning, formgivning, komposition og farvelære har Anja Schmidt lært blandt andet lært på Aarhus Kunstakademi.

Anja Schmidts nuværende arbejdsproces er inspireret af naturen samt musik og den langsomme meditative proces, der opstår når hun arbejder lag på lag uden at vide, hvor det enkelte maleri ender. Processen er slut , når Anja finder den røde tråd og lagene danner en samlet enhed.

Alle er velkomne til ferniseringen, hvor Kulturhuset serverer et glas vin og Jonathan Jensen fra Horsens spiller på flyglet.

Udstillingen kan ses i Øvre og Nedre Foyer fra den 5. januar til den 19. februar 2017.