Syng med...

23.04.2017 kl. 14:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

23.04.2017 kl. 14:30

Syng med højskoleforstander Jakob Bonderup.

Kom med til en hyggelig eftermiddag i selskab med Jakob Bonderup. Under overskriften "Syng med" inviteres publikum til selv at deltage og synge med.

Siden den seneste (18.) udgave af Højskolesangbogen udkom i 2006, er det blevet slået fast med syvtommersøm, at fællessang fra Højskolesangbogen er en fuldstændigt grundfæstet del af danskernes måde at være sammen på. Der bliver sunget som aldrig før.

Jakob Bonderup sad i det redaktionsudvalg, der udformede den nuværende 18. udgave af Højskolesangbogen. Han er forstander på Engelsholm Højskole og er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium som musiklærer og kontrabassist. Jakob Bonderup har de seneste 10 år markeret sig som fortæller og formidler af sangen.

Arrangementet begynder med at publikum kan købe en kop kaffe og et stykke kage. Når det er nydt, tager Jakob Bonderup over.