Steen Rasmussen All-Star

25.02.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Skanderborg Jazzklub

Steen Rasmussens All-Star Quinteto med sangerinde Josefine Cronholm.

Steen Rasmussen Quinteto har for længst etableret sig som et af Danmarks i særklasse bedste musikalske bud på Brasiliansk inspireret jazz, med et personligt udtryk, dyb fortrolighed med genren og bestående af nogle af Danmarks bedste musikere.

Alle orkestrets fem cd-udgivelser er blevet fornemt modtaget,
ligesom Steen Rasmussen Quinteto er et af landets meget eftertragtede live bands.

Nu samles orkestret igen og suppleres endnu engang af den forbløffende svenske sangerinde Josefine Cronholm. Dette i smuk samklang med det faste orkester bestående af:
Lis Wessberg: trombone
Yasser Pino: bas
Jacob Andersen: percussion
Jonas Johansen: trimmer
Steen Rasmussen: piano

Alle er de musikere fra den absolutte elite på den danske musikscene,- alle med stor integritet og dyb forståelse for musikkens strømninger.

Repertoiret vil være et mix af klassiske sange fra det smukke Brasilianske bagkatalog tilført et originalt nordisk "twist" og originale kompositioner skrevet af den for nyligt CARL PRIS nominerede pianist og bandleader Steen Rasmussen. Fremført af et tæt sammenspillet orkester med dyb fortrolighed med genren.

Sammen med Josefine Cronholm udgav Steen Rasmussen Quinteto iøvrigt det stærkt kritikerroste album fra 2009 "Steen Rasmussen feat. Josefine Cronholm - Amanhã Imorron Tomorrow". Koncerten bliver en unik lejlighed til et genhør med denne konstellation.

Steen Rasmussen Quinteto har eksisteret siden 2007 og har udgivet fem albums og har turneret i Danmark, Frankrig, Spanien, Ecuador, Columbia, Tyskland og Brasilien.