Huxi Bach

28.11.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

28.11.2017 kl. 20:00

One man showet "Ind til benet".

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt. Det forsøger han at komme i sit nye one-man show "Ind til benet".

Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller endnu værre: save den gren over man selv sidder på! Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe. For ellers kommer vi ingen vegne.

Huxi har igen taget guitaren med – for alting går lidt lettere med en sang. Og hvis det ikke rækker, så dukker der nok også et par lysbilleder op.

"Ind til benet" er Huxi Bachs fjerde one-man show. Huxi Bach er kendt som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker, med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Han er en skarp og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en aldeles fremragende musiker. Med sin unikke stil har han udvidet comedy-genren i Danmark.