Kvindedag

08.03.2017 kl. 18:15 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

08.03.2017 kl. 18:15

8. marts

Kvindedag med Cecilie Frøkjær og Girls Only.

8. marts gruppen i Skanderborg inviterer til Kvindedag onsdag den 8. marts - hele verdens internationale kvindedag.

Overskriften er i år "Tusindvis af mennesker". Aftenen byder på foredrag med Cecilie Frøkjær og musikalsk underholdning med Girls Only.

Cecilie Frøkjær har mødt flere mennesker end de fleste – politikere, skuespillere, sangere, forfattere og alle slags danskere med hver deres personlige historie. Med humor og selvironi fortæller hun, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et underholdende, tankevækkende og personligt foredrag, hvor Cecilie Frøkjær også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig.

Aftenens program:

Kl. 18.15: Velkomstdrink – Mød dine veninder og vær med i lotteriet om de mange flotte præmier.

Kl. 19.00: Foredraget ”Tusindvis af mennesker” med journalist, foredragsholder og tv-vært Cecilie Frøkjær.

Kl. 20.00: Pause med kaffe, te og kage. Afhentning af præmier.

Kl. 20.45: Musikalsk underholdning med vokalgruppen Girls Only.

Kl. 21.15: Lotteri og afslutning