Claire Martin

23.04.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

23.04.2017 kl. 20:00

Skanderborg Jazzklub og Kulturhuset

Europas førende jazzsangerinde hylder ikonet Ella Fitzgerald.

Claire Martin er Europas førende jazzsangerinde. I april 2017 kommer hun til Danmark og hylder en af sine største inspirationskilder, Ella Fitzgerald, som i 2017 kunne været fyldt 100 år.

Claire Marten har udgivet 12 anmelderroste soloalbums.Hun har vundet den prestigefulde ”BBC Jazz Award” intet mindre end syv gange, og har sunget med sublime mandlige vokalister som Curtis Stigers, Jamie Cullum og Kurt Elling. I december 2011 blev hun hædret af det britiske kongehus med en OBE, for hendes solide indsats på den internationale jazzscene.

Claire Martin har en varm stemme og en elegant og forførende stil. Hun evner at favne jazzen i al sin helhed fra det klassiske standardrepertoire over nyere kompositioner - ved denne koncert med særligt fokus på Ella Fitzgerald.

Medvirkende:
Claire Martin (UK): vokal
Gareth Williams (UK): piano
Morten Ramsbøl: bas
Kristian Leth: trommer

“Claire is unbeatable and sets the standard for all us singers.”
(Jamie Cullum)

“The most gifted jazz singer this country has produced in 20 years…” (Sunday Times)

“She ranks among the four or five finest female jazz vocalists on the planet.”  (Jazz Times USA)