Anders Agger

14.03.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

14.03.2017 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

Med Anders Agger bag kulissen.

Alting har sin tid, når tv-dokumentaristen Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er helt stille og bliver meget rørte, når han med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.

Anders Agger har i flere år bevæget sig ind og ud af miljøer, hvor der ofte er noget på spil: Fra kostskolebørn på Herlufsholm over døende på et hospice via heavy metal kliken i den nordvestjyske by, Agger til den kommende konge på Amalienborg. Det er der kommet flere prisbelønnede dokumentarprogrammer ud af.

I foredraget tager Anders Agger sine tilhørere med helt ind i kulissen. Ind til alle de lavpraktiske, etiske og moralske overvejelser, der er, inden man udsætter sine medvirkende og seerne for et program i bedste sendetid.

Oplev Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem og et lille underfundigt smil på læben.