Emil Erichsen

25.04.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

"Det blev noget med at sejle".

Det underholdende og eksotiske foredrag "Det blev noget med at sejle" med skipperen fra Havana.

Emil Erichsen fortæller om de mange oplevelser og erfaringer, han gjort sig undervejs på rejserne med skibet Havana.

Emil Erichsen fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, om det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og om det ansvar der følger med.

Emil Erichsen tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Som 11-årig overtog Emil Erichsen selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor.

I sommeren 2013 kastede Emil Erichsen sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en tre år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.

Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.