Sinne Eeg

03.02.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

03.02.2017 kl. 20:00

Skanderborg Jazzklub og Østjysk Kulturforsyning

Koncert med den danske jazzdiva Sinne Eeg.

Koncert med en  god blanding af kendte jazzstandards og Sinne Eegs egne sange.

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som blandt andet kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang.

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun blandt andet jævnligt tournerer i USA, Japan, Kina, Norge og Sverige.

Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd'en "Waiting For Dawn" i 2007. I oktober 2016 modtog hun Dronning Ingrids Hæderslegat -  kronen på værket efter en perlerække af flotte hædersbevisninger, blandt andet Ben Webster Prisen, den prestigefyldte franske jazzpris Palmares fra L’Academie Du Jazz, DR Jazz Prisen, Holstebro Kommunes Musikpris og fire Danish Music Awards for "Bedste Jazz Vokal Album".

Sinne Eeg optræder sammen med et stjernespækket band, som består af de tre tidligere Ben Webster Prisvindere Jacob Christoffersen, Lennart Ginman og Zoltan Csörz.