Eleanor Shanley

19.01.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Østjysk Kulturforsyning

Koncert med en af Irlands bedste stemmer.

Eleanor Shanley er en af Irlands mest kendte og elskede sangerinder. Hun er verdenskendt for sin smukke sangstemme og sine fortolkninger af traditionelle irske sange. I de seneste år har hun blandet sit traditionelle repertoire med musik af nyere sangskrivere.

Eleanor Shanley er en efterspurgt solist og har et stort og trofast publikum over det meste af verden. Hun debuterede i irske DeDannan i 1989 og sang i gruppen til 1995, hvor hun startede sin solokarriere. Siden har hun udgivet albums alene og i samarbejde med blandt andre Ronnie Drew, Dolores Keane og Eddi Reader.

Eleanor Shanley tager to musikere med sig til Skanderborg. Hun besøgte sidst Kulturhuset i januar 2015, hvor koncerten var en stor succes.

Denne aften har Kafe K irsk mad og irsk øl på menuen. Og i pausen sælges der irish coffee. Før koncerten og i pausen kan man købe en bakke med fire glas irsk whiskey. Disse bestilles ved at købe kuponer i Kafe K inden koncerten. Kuponerne sælges efter først-til-mølle-princippet.