Kim Sjøgren

08.12.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Julekoncerten "Kims jul" med Kim Sjøgren.

"Kims jul" er en musikalsk rejse spækket med vidunderlig julemusik og humoristiske indslag. Kim Sjøgren er en fremragende storyteller og lattermusklerne vil med garanti blive flittigt rørt.

Kim Sjøgren nærmer sig 60 år og har spillet violin siden han var 3 år gammel. Som 12-årig blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium og han debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie.

Kim Sjøgren har komponeret musik til film, TV og teater. I 2004 blev han udnævnt som professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

I 1997 dannede han ”Kim Sjøgren and his The Little Mermaid Orchestra". Med på scenen denne aften har Kim Sjøgren fem "mermaids".