Rundt om Annalise H.

30.11.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kom med rundt om tidligere ordførende direktør i Skanderborg Kommune, Annalise Hansen.

Kulturhusets Niels Peter Mortensen i samtale med Annalise Hansen, der var ordførende direktør for Skanderborg Kommune i perioden 1996-2006.

Niels Peter Mortensen tager publikum med hele vejen rundt om Annalise Hansen, fra proprietærgården Frydensberg der dannede rammen om Annalises opvækst, til Realskolen hvor hun sprang en klasse over, over elevtiden på kæmnerkontoret i Hyllested-Rosmus Kommune, over Skanderborg-Stilling Kommune, via Viggo i Fruering-Vitved Kommune, over ”frygtens by” Skanderborg og til Skanderborgs forvandling med mere.

Arrangementet er en del af Kulturhusets foredragsrække, hvor Niels Peter Mortensen guider publikum rundt om markante Skanderborgensere.