Håndbold

20.10.2016 kl. 20:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kampen mellem Skanderborg Håndboldklubs herrer og Skjern på storskærm.

Den 20. oktober spiller Skanderborgs Håndbolds herrer deres sidste kamp i Morten Børup hallen (Cigaræsken). Skanderborg Håndboldklubs herrer spiller denne aften ligakamp mod Skjern Håndbold.

Der bliver rift om billetterne til kampen og der bliver nok ikke plads i hallen. Derfor viser vi kampen på storskærm i Kulturhuset.

Kampen er den sidste kamp i Morten Børup Hallen efter 105 ligakampe og 430 førsteholdskampe, hvilket markeres med underholdning og musik. Blandt andet har Peter Sommer skrevet sangen "Cigaræskens Godnat Sang" som han fremfører live. Efter kampen slutter Peter Sommer festen med sangen "8-6-6-0".

Vi viser kampen på storskærm i Sløngelsalen. Der er kampstart kl. 20.30 og optakt fra kl. 20.15.