Spil dansk

03.11.2016 15.30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Spil dansk koncert med Morten Børups Musicalkor - og Koncertkor og sangerinde Nana Jacobi.

Gratis koncert i Nedre Foyer i anledning af spil dansk uge 2016.

Kl. 15.30 er der opvarmning med Morten Børups Musicalkor - og Koncertkor, der spiller danske sange.

Kl. 16.15 er der koncert med sangerinde Nana Jacobi.

Nana Jacobi er sangerinde, sangskriver og filmkomponist. Hun er blandt andet kendt for sangene "I Put My Foot Down" og "Dare The Joy" samt hittet "Open sky" fra filmen "En kort en lang". Hun har udgivet tre albums og en EP siden debutten i 2006.

Nana Jacobi har ry for at levere intense og gåsehudsfremkaldende live oplevelser. I 2015 udsendte hun albummet "Expander", et album med melodiske, filmiske, sensuelle og dynamiske popsange med råstyrke. Albummets to singler blev playlistet på P4 og albummet fik en bragende flot modtagelse af pressen.