Julejazz

16.12.2016 kl. 16:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Julejazz med Heines Christmas Band.

Frokostjazz er i julehumør og er blevet til julejazz. Bortset fra ugedagen og tidspunktet, er konceptet det samme som til frokostjazz.

Heine ”Hot” har i en lang årrække stået for musikken til de populære Sild & Jazz arrangementer på det smukke historiske Hotel Randers. Efterfølgende har flere andre spillesteder med succes lagt scene til bandet. I de senere år har Paul Harrison været gæst og i front på mikrofonen og denne gang har han sin dygtige og yderst karismatiske sangerinde Camilla Ernen ved sin side.

Glæd dig til storswingende jazz og julestemning med et humørfyldt og udadvendt hold af spændende navne, som en sjælden gang kan opleves sammen.

Heines Christmas Band består af:
Paul Harrison: Klarinet, sopransax og altsax
Finn Odderskov: Tenorsax, sopransax og klarinet
Søren Stausbøl: Piano og vokal
Jesper Carlsen: Kontrabas
Heine Hot Poulsen: Trommer
Camilla Ernen: Vokal

Bandet spiller i Store Sal kl. 16.30-19.00, og der serveres juleplatte i pausen kl. 17.30-18.00. Bord på scenen og juleplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafe K på tlf. 3842 1111.