De Gamle Rotter

22.02.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

22.02.2017 kl. 19:30

Show med Lasse Helner, Jes Holtsø og John Nørgaard.

En jyde, en fynbo og en københavner kommer ind på et spillested. Er livet forbi, blot fordi man er kommet op i årene? Gu´er det ej. Det skal leves på fuldt tryk indtil djævlen kalder.

"De Gamle Rotter" er et musikalsk show om det at komme op i årene, som menneske og musiker. Der er lagt op til en uforglemmelig musikalsk aften med tre af Danmarks grand old men; Lasse Helner (Lasse og Mathilde), Jes Holtsø (kendt som Børge fra Olsen Banden) og John Nørgaard (Østjysk Musikforsyning). Med bidende humor og stor musikalitet går de i kødet på liv, karriere og kærlighedsliv, set fra mænd, der stærkt nærmer sig sidste salgsdato.

I sangen ”Du skal stadigvæk dø” opremses alle de forunderlige måder vi prøver at forhale døden på. Vi får historien om rocksangeren, der er for flad til at kunne nyde sit otium, men stadig kan få kvinderne med i kanen. Og der er også vemodige og reflekterende sange om det at blive gammel og se at verden forandrer sig hurtigere og hurtige.

Showet er instrueret af Michael Carøe og musikken er skrevet af Shel Silverstein/Lars Wallin, Morten Wittrock/Peter Andersen, John Nørgaard og Lasse Helner.

De tre sangere bakkes op af et firemandsorkester bestående af Morten Wittrock på piano, Torsten Lefmann på guitar og kor, Lars Wallin på kontrabas, el-bas og kor samt Peter Andersen på trommer og kor.

Se en smagsprøve på showet her.