Toby Beard

05.04.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

05.04.2017 kl. 20:00

Koncert med australske Toby Beard.

Australske Toby Beard er i sit es når hun spiller. Musikken er folk med elementer fra pop, jazz, rock, reggae, country, blues og der sniger sig også et par ballader ind.

Toby Beard er en talentfuld sangskriver med mod til at holde det frisk og enkelt. Hun stammer fra Perth i Australien, men har også stærke bånd til Nederlandene hvor hendes mor stammer fra. Toby Beard har i løbet af de sidste syv år udgivet fem albums og to live dvd'er. Hun har desuden turneret massivt både i hjemlandet Australien, USA, Canada og Europa.

Toby Beard har delt scene med blandt andre Stevie Wonder, Alicia Keys, Blondie og Cyndi Lauper. Herhjemme har hun med stor succes optrådt på Skagen festival i 2015 og 2016.

Toby Beard synger samt spiller på guitar og ukulele. Med på scenen har hun et band bestående af Anne Bakker på violin, Gavin Arnold  på bas og melodica samt Jose Sharrard på trommer og cajón.