Tue West

26.01.2017 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Intimkoncert med Tue West Trio.

Siden starten af årtusindskiftet har Tue West været en fast bestanddel af den nyere generation af dansksprogede sangskrivere. Et af de mest naturlige elementer i Tue West´s virke er de akustiske koncerter, hvor det poetiske og nærværende musikunivers følges ad med spontanitet, intimitet og anekdoter. Sangene om livet, døden, kærligheden og mærkværdigheden bliver hjulpet på vej af to musikere.

Kom med til en intens og uforudsigelig koncertoplevelse der både udfordrer og bevæger med et bredt og samtidig genkendeligt bagkatalog. Tue West udgav i marts 2016 albummet "Der er ingen der venter på os" og har derfor en håndfuld nyere sange med i kufferten.

"Der er ingen der venter på os" er Tue West's sjette soloalbum og indeholder singlerne "Vi fik ikke nogen besked", "Lov mig det" og "Et liv er en idé".