Kurt kommer forbi

05.03.2017 kl. 15:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Foredrag med Kurt Leth fra "Kurt kom forbi".

"Kurt kom forbi" på TV 2 Østjylland er et af de mest sete regionale programmer i Danmark igennem tiden. Udsendelsen kørte i 22 år og Kurt Leth besøgte hver gang almindelige mennesker med ualmindelige historier.

I foredraget vil Kurt Leth fortælle om nogle af de mennesker, han har mødt og lavet udsendelser med gennem sit 50 årige virke som journalist. Det gælder blandt andre Anders og Julius, Luftkaptajn Stefan Rasmussen, Ole Olsen, Mogens Amdi Petersen, Muhammed Ali og mange andre.

Kurt Leth fortæller levende om, hvordan han producerer tv, hvordan han får ideerne og hvad han lægger vægt på i redigeringen. Og det er et foredrag, som rummer sjove episoder fra Kurt's journalist-liv, som foruden TV 2 Østjylland også tæller tidligere arbejdspladser som Jyllands Posten, Danmarks Radio, Udenrigsministeriet og TV SYD.

Billetprisen på 120 kroner er inklusiv kaffe og kage, der serveres i pausen.