Syng med...

06.11.2016 kl. 14:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Syng med højskoleforstander Jørgen Carlsen.

Kom med til en hyggelig eftermiddag i selskab med Jørgen Carlsen. Under overskriften "Syng med" inviteres publikum til selv at deltage og synge med.

Højskoleforstander Jørgen Carlsen fra Testrup Højskole tager publikum med rundt i Højskolesangbogen.

Højskolesangbogen er Danmarks mest solgte bog. Der synges mere i dag end vi har gjort i de sidste årtier. Det er godt for helbredet, fællesskabet og humøret at synge sammen. Og med sangene i Højskolesangbogen har vi en masse nye og gamle sange, som giver os perspektiv på det liv, vi lever med hinanden.

Jørgen Carlsen har været forstander på Testrup Højskole siden 1986. Før det har han blandt andet været ansat på Institut for Idéhistorie, Aarhus Universitet og Danmarks Lærerhøjskole. Han er debattør, foredragsholder, medlem af Etisk Råd, kendt som en af "smagsdommerne" på DR K og så er han medredaktør af den nye højskolesangbog.

Arrangementet begynder med at publikum kan købe en kop kaffe og et stykke kage. Når det er nydt, tager Jørgen Carlsen over.