Tonica julekoncert

27.11.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Harmoniorkestret TONICA

Julekoncert med harmoniorkestret TONICA og Cæciliakoret.

Oplev harmoniorkestret TONICA og Cæciliakoret for fuld juleudblæsning, når de byder velkommen til julekoncert, hvor det næsten er umuligt ikke at komme i julestemning.

TONICA og Cæcilakoret vil optræde både sammen og hver for sig og for at gøre det hele endnu mere julet, vil publikum kunne nyde den skønne Mona Britt Nykjær som både konferencier og sangsolist. Mona vil sammen med orkesteret og koret synge et udpluk af de bedste julesange, som det er svært ikke at synge med på. Når man nu er i gang med sangstemmen, kan man jo synge med på fællessangene og øve sig lidt inden juleaften.

Harmoniorkestret TONICA består af ca. 50 musikere, hvor spilleglæde og god musik af høj kvalitet er i højsæde. Orkestret vil spille værker der smager lidt af jul og bringer minderne tilbage til de gode gamle dage, hvor der altid var hvid jul.

Cæciliakorets repertoire er primært klassisk musik og kirkemusik. Koret blev stiftet i 1975 af Johannes Nielsen, som var dirigent for koret i mere end 20 år. Siden januar 1999 har Michael Deltchev været Cæciliakorets faste dirigent.