Stig Rossen

22.11.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Julekoncert med Stig Rossen.

En julekoncert med Stig Rossen byder på et bredt repertoire af julesange fra ind- og udland. Det er ultimativ jul, der indhyller julekoncerterne med traditionelle og elskede sange.

Det er toogtyvende år i træk at Stig Rossen tager ud på sin populære juleturné. Med på scenen har han en pianist.

Stig Rossen blev uddannet skuespiller i London på Guildhall School of Music and Drama i 1990. 90’erne var kun få måneder gammel, da Stig Rossen fik sit store gennembrud i England. Han blev hyret til koret i Les Miserables, og efter blot tre måneder fik han tilbudt hovedrollen som Jean Valjean. Denne drømmerolle bragte ham sidenhen rundt i hele verden, og han har til dato spillet Valjean mere end 1500 gange i 10 forskellige lande. Det er siden blevet til mange roller i danske teateropsætninger og musicals, blandt andet i Jesus Christ Superstar, Chess og Flagermusen.

På musiksiden startede det hele i 1988 med det danske Melodi Grand Prix, et araberspring og sangen ”Vi danser rock og rul”. Siden har han udgivet 21 cd’er som solist, heraf 5 jule cd’er. Det er også blevet til et anseeligt antal musical cd’er og koncert dvd’er, både på dansk og engelsk.