Fallulah

10.03.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med den danske sangerinde.

Fallulah med det det borgerlige navn Maria Apetri beskriver selv sin musik som "rocket og dansabel folk-musik". Hun tilføjer popgenren sit eget twist med indierock og Balkan-beats.

Fallulah udkom med sin første plade "The Black Cat Neighbourhood" i 2010. Især singlen "Bridges" hittede stort og var den mest spillede sang på P3 i hele 2010. I 2011 udgave hun singlen "Out of it", som var titelsangen til DR's populære tv-serie "Lykke". Sangen var den mest spillede på både P3 og P4 i 2011. I 2013 udsendte hun albummet "Escapism" med blandt andet hitsinglen "Superfishyality".

Fallulah har i 2016 udgivet sit tredje, men første internationale album "Perfect Tense". Førstesinglen "Perfect Tense" kom ind som nummer fem på radiocharten i Danmark og som nummer 19 på den amerikanske spotify top 50.

Fallulah voksede op i Tårnby på Amager. Hendes mor er danser og hendes far var fra Rumænien og koreograf i balkandans. Fallulah begyndte selv sin karriere som danser og flyttede som 21-årig til New York og begyndte på Broadway Dance Center. I 2009 flyttede hun tilbage til Danmark for at satse på en karriere indenfor musikken.

Fallulah medvirkede i efteråret 2016 i TV2's populære program Toppen af Poppen.