Rikke Hedehus

28.09.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Skanderborg Bibliotek

Foredraget "Hvordan skærer du dit rugbrød" om mindset og mestringsstrategier.

Hvad har rugbrød lige med mindset og mestringsstrategi at gøre? Hvordan har de fået Rikke Hedehus til at skrive en bog? Og kan rugbrød virkelig hjælpe hende med at "acceptere" sine livsvilkår?

Svaret får du til dette foredrag, hvor Rikke Hedehus tager både Pyt-kassen og Tanke-tasken med. Foredraget er lige dele inspiration, nye positive tanker og masser af energi og humor om, hvordan det er at leve med en kronisk sygdom. Det er et farvel til “Jeg kan ikke” og velkommen til “Jeg VIL - HVORDAN kan jeg?”.

Rikke Hedehus tror på krystalliseringseffekten, at godt avler godt, glæde avler glæde og spreder sig som ringe i vandet. Hun ved, at modpolen til ”glæde” er ”sorg”. Og hun tror på, at vi alle med bitte små (Kaizen) skridt kan skabe forandringer i vores liv. Et af Rikkes stærkeste værktøjer tankerne, og de ord hun (bevidst!) vælger.

Rikke Hedehus lover dig een ting: Du kommer aldrig til at skære dit rugbrød på samme måde!