Tour de France

14.07.2016 kl. 14:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Se Tour de France live på det store lærred.

I år kan cykelentusiaster og andre sportsinteresserede følge tre medrivende etaper i touren live i Kulturhuset.

Torsdag 14. juli kl. 14-17.30 i Biografen

12. etape: Montpelier/ Mont Ventoux
Mont Ventoux er en af de hårdeste stigninger, der findes i løbet. At vinde denne etape er en drøm for alle ryttere. Hvem ser vi på podiet denne dag? Contador, Quintana eller…. ?

Søndag den 17. juli kl. 12.45-17.30 i Sløngelsalen

15. etape: Bourg-en Bresse/ Culoz
Touren nærmer sig sin sidste uge. Dagens etape er en scene for de største navne i feltet. Og vinderen vil måske være nærmere den endelige sejr?

Onsdag den 20. juli kl. 14–17.30 i Biografen
17. etape: Berne/Finhaut-Emosson
Med to hårde stigninger sidst på etapen er der nærmest garanti for spænding. Måske er det den endelige styrkeprøve mellem tourens top tre?

Kulturhuset ser frem til at tilbyde publikum tre gode tour-oplevelser med sultne pedalatleter. Vel mødt til tre dramatiske etaper. Der er ingen entre eller tilmelding og man kan komme og gå som man lyster.