Nytårskoncert

17.01.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

17.01.2017 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

Nytårskoncert med Aarhus Symfoniorkester og fantastiske sangere.

Aarhus Symfoniorkester og et fantastisk hold af sangere opfører Strauss’ udødelige operette Flagermusen, som med sin wienerische stemning udgør orkestrets nytårskoncert i 2017.

Med sopranerne Susanne Elmark og Ditte Højgaard Andersen, mezzosopranen Andrea Pellegrini samt sangerne David Danholt, Magnus Vigilius og Jens Søndergaard venter en formidabel oplevelse. I rollen som Frosch serverer Knud Romer et par aktuelle kommentarer og giver operetten nutidig kant. Orkestret dirigeres af Christian Kluxen.

Operetten opføres”semistage”, halv-scenisk, hvor sangerne er i kostumer og agerer, men uden kulisser. Nye forkortede replikker synges på dansk, så publikum kan følge med i handlingen. Der er både champagnefest og fængselsophold som i operetten. Publikum kan glæde sig til forvikling, morskab og vidunderlig musik.