Kejser A

25.08.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med Kejser A til Sommer i Byparken.

Sommer i Byparken er gratis sommerkoncerter på Amfiscenen i Byparken. Kl. 18.00 tænder Kafé K op i grillen og sælger lækker mad, fadøl, is med mere. Så tag vennerne, familien eller naboen under armen og kom i Byparken til en god oplevelse.

Rapperen Kejser A med det borgerlige navn Andreas Abildgaard er opvokset i Skanderborg. Nu vender han tilbage til fødebyen og giver gratis koncert i Byparken.

Kejser A har blandt andet vundet freestylekonkurrencen MC’s Fight Night i 2004 og 2010. Han har også freestylet i hiphopkollektivet Ordets Magt.
Trods de mange år i gamet udgav Kejser A for nylig sin første ep nogensinde med titlen "Færdig". Gaffa gav fem stjerner og skrev blandt andet følgende:

Man kunne ønske sig Kejser A havde været mere produktiv, for han ville være en vigtig stemme på den danske rapscene. At han kan hive et af dansk raps bedste numre frem fra skrivebordskuffen vidner om et kolossalt talent. Lad os håbe, det ikke er det sidste fra Kejser A”. Gaffa 18.04.16