Fernisering

30.06.2016 kl. 17:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Fernisering på udstilling med værker af Birthe Reinau.

Birthe Reinau er maler og grafiker. Hun har boet en årrække i flere lande i Mellem- og Sydamerika og har rejst og arbejdet i blandt andet Indien og Marokko. Hun er i dag bosiddende i Aabyhøj.

Om sit arbejde siger Birthe Reinau selv:

"Behovet for, og lysten til, at udtrykke mig i billeder, og for at rejse, og se nye og ukendte lande og folkeslag har været stærke kræfter i mit liv.

I det hele taget har inspirationen til mit billedkunstneriske arbejde ofte været skitser og fotos fra rejser og ophold i mange forskellige lande.Rejsen i sig selv, det at lære andre mennesker og kulturer at kende, har været vigtigt for mig. Farverne skifter fra land til land og det er en god oplevelse at lade sig inspirere af dette i billederne.

Tegning af menneskefiguren og denne har været vigtig for mig og er næsten altid en del af mine billeder, om det er fotografi, maleri, grafik eller flere af teknikkerne kombinerede."

Udstillingen i Kulturhuset vil desuden indeholde træfigurer, som Reinau har lavet i forbindelse med PROKK projektet: NOMAD.

Alle er velkomne til ferniseringen, hvor Kulturhuset serverer et glas vin.

Udstillingen kan ses i Øvre og Nedre Foyer fra den 30. juni til den 15. august 2016.