Familiekoncert

13.02.2017 kl. 11:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

13.02.2017 kl. 11:00

Musikalsk og underholdende show for børn med Thomas Buttenschøn og Carl Quist-Møller.

Thomas Buttenschøn og Carl Quist Møller har fundet sammen i et litterært og musikalsk samarbejde med udgangspunkt i en fælles kærlighed til børnenes univers.

Thomas Buttenschøn debuterede i starten af 2016 som børnebogsforfatter med bogen "Kald mig bare Tofte" om bjørneungen Tofte. Bogen er blevet til i samarbejde med illustratoren, musikeren og dramatikeren Carl Quist-Møller.

Bogen handler om den lysebrune bjørneunge Tofte, der vokser op i Den Lille By som den eneste brune bjørn. Toftes far er hvid isbjørn, og moren er en sort skovbjørn. Tofte er skilsmissebjørn, og hans far er arbejdsløs og fjumrer lidt rundt i livet.

I forbindelse med udgivelsen af "Kald mig bare Tofte" præsenterer den nye duo en musikalsk familiekoncert med 12 nykomponerede sange.

Både Buttenschøn og Quist-Møller har beskæftiget sig med børn i deres kreative virke og har tidligere optrådt sammen i landsdækkende tv, hvor Thomas Buttenschøn medvirkede i sidste afsnit af Carl Quist-Møllers børneserie ”Løgnhalsen” på DR Ramasjang. I begyndelsen af 2015 gentog de succesen på tv i forbindelse med Halfdan Rasmussens 100 års jubilæum. Et show der var sprængfyldt med god energi, og som blev startskuddet til det nye musikalske samarbejde.