Mukupa og Wadudu

18.10.2016 kl. 11:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Karen Mukupa og hendes band Wadudu synger sange fra de varme lande.

Karen Mukupa fortæller historier og eventyr fra de varme lande. Historierne har hun blandt andet hentet fra sin barndom hos sin mormor i Zambia og fra sine mange rejser som voksen. For eksempel er der historien fra Amazonas, hvor hun første gang hørte sagnet og historien om Curupia, junglens ånd - en dreng med grøn hud og ild i håret. Hør også om hvordan man fanger tre fuldvoksne elefanter, og om hvordan Mukupa fik sit navn.

Karen Mukupa og hendes band Wadudu fortæller skønne og usædvanlige historier. Wadudu betyder i øvrigt insekter på swahili.

Karen Mukupa har skrevet børnebøgerne ”Prinsessehistorier fra hele verden” og ”Alverdens hekse og troldmænd”. Akkompagneret af perkussionist Mark Jackman, bassist Jonas Starck og korsangerinde Teresa Jackman, bliver musikken flettet ind i historierne, og sammen synger og leger de med børnene.

Koncerten henvender sig især til børn i alderen 3-10 år og deres voksne.