Girls in Airports

17.11.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Østjysk Kulturforsyning

Mangfoldig blanding af jazz, indie og folkemusik.

Girls in Airports’ enestående lyd er en mangfoldig blanding af jazz, indie og folkemusik. Fire stærke albumudgivelser og medrivende koncerter har på kort tid slået gruppens navn fast på musikscenen både herhjemme og i udlandet.

Siden 2010 har Girls in Airports turneret i Brasilien, USA, Europa og Kina. Bandet trækker på alverdens inspirationer, blandt andre Charles Mingus, Beatles, Krautrock, Carl Nielsen og Gamelan. De er kendt for at fortælle ordløse historier.

GAFFA skrev: "Det er en til tider hypnotisk oplevelse, hvor der spilles med enormt overblik. Iørefaldende, originalt og grænseløst." Og Jazznyt bakker op: "Hold for Guds skyld sammen på det band! De er The future of Dansk Jazz!!!"

Girls in Airports består af Martin Stender, Lars Greve, Mathias Holm, Victor Dybbroe og Mads Forsby.