Jacob Venndt

14.08.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med Jacob Venndts Fabulous Swing Trio til Sommer i Byparken.

Sommer i Byparken er gratis sommerkoncerter på Amfiscenen i Byparken. Kl. 18.30 tænder Kafé K op i grillen og sælger lækker mad, fadøl, is med mere. Så tag vennerne, familien eller naboen under armen og kom i Byparken til en god oplevelse.

Jacob Venndts Fabuluos Swing Trio er en rå-swingende pianotrio med et twist. Entertainment og humør er i højsædet når trioen tryllebinder sit publikum med en medrivende kærlighed til guldalderjazz og swing-musikken. Repertoiret er fyldt med de mest elskede klassikere inden for genren, men nyere evergreens tages også under respektfuld behandling og bidrager til en alsidig koncertoplevelse.

Jacob Venndts Fabulous Swing Trio består af Jakob Venndt, Pojken Flensborg og Per Kolling.