Ung Aften

04.11.2016 kl. 18:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kulturhuset i samarbejde med Kulturhusets Ungegruppe

Ung Aften for elever fra 6., 7. og 8. klasse.

Alle unge i 6., 7. og 8. klasserne i Skanderborg Kommune inviteres til en aften med en masse spændende muligheder og fuld fart i Kulturhuset.

Vi vender Skanderborg Kulturhus på hovedet og byder velkommen til masser af musik, spas og løjer. Hele Kulturhuset inddrages til en masse spændende aktiviteter, blandt andet lokal underholdning, spil, rodeotyr, Sing Star, sumobrydning og meget mere.

Aftenens hovednavn er Wafande, som siden 2011 har sunget sig ind i danskernes hjerter med sine kæmpe hits og sin enestående stemme. I dag er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande.

Billetter koster 100 kr.  Du vil derefter kunne færdes frit omkring i huset til de forskellige aktiviteter. Medbring lommepenge til sodavand og slik. Kafé K serverer en særlig Ung Aften-menu til en overkommelig pris.

Arrangementet er alkoholfrit. Der er voksne til stede hele aftenen. Arrangementet slutter omkring kl. 22.00.